Home
Producten
Productinfo
Specialiteiten
Aanbiedingen
Over ons
Geschiedenis
Nieuws
Contact
Links

Nieuws

Hier staan nieuwsberichten over Bakkerij Meinsma.

 

De Fryske pipernt fan Bakkerij Meinsma

2 november 2015

Reitse Spanninga giet op syk nei d Fryske pipernt. En dan is fansels de fraach; hokker smakket better? De Fryske pipernt of de Hollnske krdnt?

Fideo fragmint t Bynt fan 2 novimber 2015 17:20.

 

Bakkerij Meinsma Balk bakt mee voor 3FM Serious Request

Rijk gevuld vruchtenbroodje ten bate van het Rode KruisSerious Request broodje

12 december 2012

Bakkerij Meinsma bakt dit najaar een bijzonder broodje: het 3FM Serious Request broodje. Een cranberry-mueslibroodje in de vorm van een knoop, rijk gevuld met cranberries en rozijnen en afgewerkt met abrikozenmoes en suiker.

Het goede doel

Ht 3FM SR-broodje is vanaf 6 december bij Bakkerij Meinsma te koop voor 5,- per stuk, waarvan € 1,- ten goede komt aan het goede doel. Dit jaar is dat het terugdringen van babysterfte in Afrika en Zuidoost Azi. Een stille ramp die jaarlijks 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt. Wist u dat elke 6 seconden ergens ter wereld een baby sterft?

Landelijke actie

Veel Nederlandse ambachtelijke bakkers doen dit najaar mee met deze actie en gezamenlijk proberen ze zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor het Goede Doel. Op 24 december staat een delegatie deelnemende bakkers bij het Glazen Huis in Enschede om een cheque met daarop een mooi bedrag aan te bieden aan de 3FM DJs.

Serious Request Broodje
Bijzonder om te geven, lekker om te krijgen

Vanaf 6 december te koop bij:
Bakkerij Meinsma
Van Swinderenstraat 4
8561AP Balk

 

Winnaar winterfoto-actie bij Bakkerij Meinsma

13 Maart 2012

Van de winterfoto-actie van "Het Beste Brood" is n van de prijswinnaars Itty Rienstra, klant van Bakkerij Meinsma.

Bij deze actie, die liep van 23 januari t/m 2 maart 2012, kon men de leukste winterfoto's opsturen van bijv. familie, vrienden of van een grappige of bizarre situatie, en kans maken op een canvasdoek van 60x90cm met daarop de foto. Iedere werkdag werd een winnaar geselecteerd.


Itty Rienstra neemt de prijs, een winterfoto op canvasdoek, in ontvangst.

"Het Beste Brood" is een speciaal soort gezond brood dat te verkrijgen is bij Bakkerij Meinsma. Zie voor meer informatie over "Het Beste Brood" en de actie op www.hetbestebrood.nl

 

Bakkerij Meinsma bestaat 85 jaar!

Mei 2011

Bakkerij Meinsma bestaat al weer 85 jaar. Om dit te vieren zijn er extra scherpe weekaanbiedingen en is er op zaterdag 21 mei 2011 een open dag in onze bakkerij.

Tijdens de open dag worden er demonstraties eierkoeken maken gehouden, er kan worden geproefd, men kan de bakkers aan het werk zien en hen vragen stellen.

Iedereen is van harte welkom vanaf 9 uur 's morgens to 4 uur 's middags.

Zie ook:

* de extra scherpe weekaanbiedingen
* de geschiedenis van Bakkerij Meinsma

 

Lekker veilig brood en banket van Bakkerij Meinsma

Mei 2010

Bakkerij Meinsma ontving deze maand het hygienecode-certificaat voor de brood- en banketbakkerij. Dit geeft de consument de garantie dat de producten van Bakkerij Meinsma volgens de eisen van de hygienecode zijn bereid.


Siebrand en Jetty Meinsma nemen het certificaat in ontvangst van Martin Riemersma (NBC).

De hygienecode voor de brood- en banketbakkerij is een voedselveiligheidsplan, dat beschrijft hoe bepaalde eet- of drinkwaren op hygienische wijze moeten worden bereid, verwerkt, behandeld, verpakt, vervoerd, gedistribueerd of verhandeld. De Voedsel en Warenautoriteit (VWA) controleert de bakkerijen aan de hand van deze Hygienecode.

Succes

Het hygienecode-certificaat is een initiatief van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) in samenwerking met ISACert B.V. Bakkerijen kunnen vrijwillig hun bedrijf laten inspecteren om te kijken of zij volgens de eisen uit de Hygienecode werken.

Bakkerij Meinsma heeft deze strenge inspectie met succes doorlopen en is daarom vanaf 3 mei 2010 in het bezit van het felbegeerde hygienecode-certificaat. De certificering staat onder toezicht van de internationale Raad van Accreditatie.

 

Nieuwe bestelbus met koeling

Maart 2010

Bakkerij Meinsma heeft een nieuwe bestelbus met daarin een koeling. Hierdoor blijven producten als taarten, gebakjes, e.d. ook tijdens het bezorgen gekoeld en zo vers mogelijk.

Bestelbus met koeling
De nieuwe bestelbus van Bakkerij Meinsma met daarin een koeling.